Belföld

Negyven késszúrással, kővel ölt egy fiú a Balatonon – fotók, videó

Előzetes letartóztatásba került a balatonföldvári gyilkosság gyanúsítottja. A rendőrség sajtótájékoztatón számolt be a brutális bűncselekmény részleteiről csütörtökön.

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy az áldozat egy férfi, akinek holttestére Balatonföldvár egyik utcájában bukkantak rá még kedd este. A támadót még az éjjel elkapták. Most egyebek mellett arról tájékoztattak, hogy a tettes egy mindössze 19 éves fiatal, aki azután ölte meg ismerősét, hogy összevesztek valamin.

Fotó: police.hu

Az eddigi adatok szerint egy kődarabbal többször fejbe verte az áldozatot, majd egy késsel csaknem negyvenszer megszúrta. A férfi a helyszínen meghalt.Az egyébként büntetlen előéletű fiú részletes beismerő vallomást tett. A rendőrség szerint nem leszámolás történt, hanem úgynevezett indulati bűncselekmény.

Fotó: police.hu

Az érintettek egy éve ismerték egymást. Az áldozat munkát ajánlott a fiatalnak, pontosabban, hogy dolgozzon nála biztonsági őrként. Egy rövid ideig mindent rendben volt, a férfi fizetett, ám egy idő után már a ház körüli munkákat is a fiú látta el, ő volt a sofőrje is, ám a pénze elmaradt, emitt mérgesedett el a viszony.

Olvasói sztorik