Belföld

Nem húzott semmit melósruhája alá a szegedi rabló

Meglepő szettben próbált meg kirabolni egy nőt egy férfi Szegeden. Ha azóta nem öltözött át, ruházata alapján viszonylag könnyű lesz felismerni a férfit, aki a police.hu közlése szerint 2017. április 8-án 18 óra 15 perckor Szegeden, a Vár utcában el akarta venni egy nő táskáját, ezért megragadta a sértett haját, majd próbálta lenyomni őt a földre.

A támadás sikertelen volt, viszont egy szemtanú felvételt készített a rablási kísérletről. A férfi 175 centiméter magas, 25 év körüli, bal lábán 3 darab, csillag alakú tetoválás látható. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetésekor fekete kantáros nadrágot viselt, melynek mindkét szára fel volt hajtva.  A police.hu nem írja, de szerintünk elég szokatlan az is, hogy a gyanúsított kantáros nadrágja alatt nem viselt semmit.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik