Belföld

Polgármestereket kér a Fidesz-iroda, hogy fizessenek elő a Magyar Időkre

Több mint húsz Nógrád megye település polgármestere kapott nemrég levelet a balassagyarmati Fidesz-irodától, melyben arra szólítja fel őket Percsina Norbert, Balla Mihály országgyűlési képviselő bizalmas, hogy fizessenek elő a Magyar Idők napilapra – tudta meg az Átlátszó.

„A lentebb olvasható, március 2-án kelt levelemre egy megadott március 7-i határidő ellenére SEM kaptam Öntől választ, ezért Tisztelettel ismét arra kérem, Hogy Legyen szíves körülbelül 5 percet rááldozni AZ idejéből és 2017. március 13-án, hétfőn 00:00 -ig  válaszban megírni szíveskedjen, Hogy

– kinek a nevére rendelték meg a Magyar Idők című napilapot?

– fórumtémák Milyen használatát címre érkezik AZ újság?

– új előfizetés-e Vagy Már ezelőtt is tart?

Aki Nem rendelte meg, AZT Újra Arra kérjük, Hogy tegye meg és a megrendelés leadását követően a Fent felsorolt kérdésekre Adjon választ.

Ez áll az Átlátszó birtokába jutott, enyhén szólva is magyartalan, a balassagyarmati Fidesz-iroda hivatalos email-címéről kiküldött üzenetben.

A lap megkereste az összes címzettet, hogy végül előfizettek-e az újságra, és ha igen, saját vagy önkormányzati kontóra, de idáig nem kaptak választ sehonnan.

Percsina viszont reagált, és bár elismerte, hogy ő írta a leveleket, ő máshogy emlékszik a történetre.

Elmondása szerint 2016 novemberében egy rendezvényen több polgármester is jelezte, hogy előfizetne a napilapra, ebben kértek segítséget. Ezt követően küldtek is levelet az érdeklődőknek, de sokan nem válaszoltak, ezért ment ki az újabb, már erősebb hangvételű üzenet.

Az egyébként felettébb érdekes, hogy a polgármesterek segítséget kértek egy lap előfizetéséhez, mert azért az barátok közt szólva sem egy embert próbáló feladat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik