Belföld
Pocsaj, 2017. április 3.
Utasok várakoznak a peronon a Pocsaj-Esztár vasútállomáson 2017. április 3-án. A két település közös vasútállomásán - az országban elsõként – közvetlenül a vasúti peron mellé épült a buszmegálló, ahol április 1-jétõl a menetrend szerint közlekedõ helyközi autóbuszok is megállnak, így megkönnyítve az utasok átszállását. A fejlesztés részeként új akadálymentes vasúti peronokat, buszfordulókat, autóbuszmegállókat, kandelábersort, valós idejû audiovizuális utastájékoztató táblát és térfigyelõrendszert is kiépítettek. Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ a vasútállomásról induló vonatokhoz igazítja a buszmenetrendjét, és két új buszjáratot is indít.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Pocsaj örökre megreformálta a tömegközlekedést

24.hu
24.hu

2017. 04. 03. 19:32

Indul a vonat a Pocsaj-Esztár vasútállomásról 2017. április 3-án.

A két település közös vasútállomásán – az országban elsőként – közvetlenül a vasúti peron mellé épült a buszmegálló,

ahol április 1-jétől a menetrend szerint közlekedő helyközi autóbuszok is megállnak, így megkönnyítve az utasok átszállását.

Fotó: MTI
Pocsaj, 2017. április 3.
A Pocsaj-Esztár vasútállomás 2017. április 3-án. A két település közös vasútállomásán - az országban elsõként – közvetlenül a vasúti peron mellé épült a buszmegálló, ahol április 1-jétõl a menetrend szerint közlekedõ helyközi autóbuszok is megállnak, így megkönnyítve az utasok átszállását. A fejlesztés részeként új akadálymentes vasúti peronokat, buszfordulókat, autóbuszmegállókat, kandelábersort, valós idejû audiovizuális utastájékoztató táblát és térfigyelõrendszert is kiépítettek. Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ a vasútállomásról induló vonatokhoz igazítja a buszmenetrendjét, és két új buszjáratot is indít.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI
Fotó: MTI
Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.