Belföld

A mernyei gyilkos rátalpalt anyja fejére

Durva látvány volt a szemtanúk szerint, ahogy a mernyei férfi elbánt az édesanyjával. A rendőrök állították meg.

Szombat este egy 42 éves férfi egy szóváltás után megkéselte és bántalmazta édesanyját, aki életét vesztette. Az eset a Somogy megyei Mernyén történt, és a Kapos.hu szerint volt előzménye. A lap azt írja, a nő már többször feljelentette fiát, szóval volt előzménye a dolognak.

“Minden nap ittasan jött haza” – mondta a gyanúsítottról a megölt nő testvére. Szerinte sok veszekedés volt, a férfi máskor is megütötte az édesanyját. A nő lánya pedig arról beszélt, a feljelentéseket mindig visszavonta az áldozat, mert mégis a fia volt az illető. Hozzátette:

“Öcsivel nem lett volna baj, ha nem iszik.”

Ha ivott, akkor néha nagyon agresszív volt a gyanúsított, de olykor csupán békésen elaludt az utcai padon. A gyilkosság idején a megölt nő élettársát is megsebesítette a férfi.

Egy szemtanú a gyilkosság idején játszótérre vitte a gyerekét, azt látta, hogy az áldozat már kint fekszik az utcai járdán, majd

az elkövető teli talppal négyet-ötöt rátalpalt a fejére, de mint az élsportban.

A nő élettársa ekkor ellökte az elkövetőt, majd megérkeztek a rendőrök és megállították őt. A nyilatkozó férfinek már volt afférja az iszákos szomszéddal, akkor le tudta gyűrni, de most nem hagyhatta ott a gyerekét, nem is ért volna oda időben. A gyanúsított ellen emberölés miatt folyik eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik