Belföld

Elkapták a körözött férfit, aki öngyilkossággal fenyegetőzött az V. kerületben

A 24.hu információi szerint elfogták azt a körözött férfit, aki öngyilkossággal fenyegetőzött a Belvárosban. Úgy tudjuk, az ajtóhoz csalták, közben rendőrök ereszkedtek be ablakon és behatoltak a szobába.

Több lap is azt írja, lövéseket lehetett hallani a lakásból, de információink szerint legalább három hanggránátot dobtak be az ablakon a behatoló rendőrök.

Megírtuk, rendőröket, mentőket, tűzoltókat riasztottak az V. kerület Deák Ferenc utcába szerda este. Egy ember az ablakpárkányban állt, öngyilkossággal fenyegetőzött.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói, a Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztálya, valamint a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2017. március 22-én 18 óra körüli időben megjelentek egy Budapest V. kerület, Deák Ferenc utcai lakásnál T. József elfogása érdekében. A rendőrök lakásba bejutásakor a férfi fenyegetőzni kezdett, hogy ha belép valaki, akkor leugrik.

T. József ellen több elfogatóparancs van érvényben.

A rendőrök a Deák Ferenc tér és az Erzsébet tér kereszteződésénél, valamint a Bécsi utca és az Erzsébet tér kereszteződésnél az utakat lezárták.

(MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik