Belföld

Két vétlen fiatal halt meg a Szentendrei úton

Reggel mi is beszámoltunk róla, hogy szombat hajnali 1 óra 15 perckor brutális baleset történt a III. kerületi Szentendrei úton. A helyszínen készült felvételeket nézve egész pontosan a Csillagvár bevásárlóközpont közelében, a Szentendrei út és a Rákóczi út kereszteződésében.

MTI/Mihádák Zoltán

Két ember a helyszínen életét vesztette, egy súlyosan megsérült. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, illetve büntető eljárás keretében a felelősség kérdését – válaszolta lapunk megkeresésére a Budapesti Rendőrfőkapitányság.

Jelenlegi adataink szerint egy Mercedes típusú gépkocsi hátulról nekiütközött a BMW típusú személyautónak, A BMW-ben ülő két fő a helyszínen életét vesztette, a Mercedes sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett

– szól a rendőrség szűkszavú válasza.

A BMW a piros lámpánál várakozott, amikor a Mercedes hátulról belerohant. Az ütközés következtében a gépjárművek a két pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve egy “fényjelző készüléknek” csapódtak. A rendőrök a súlyosan megsérült férfit a kórházban gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették,  halált okozó közúti baleset okozása miatt folyik ellene eljárás.

MTI/Mihádák Zoltán

A Blikk.hu olvasói információra hivatkozva azt írja, hogy a BMW-ben ülő két utas be volt kötve ugyan, de ez sem mentette meg azéletüket. A fotókon is jó látszik, hogy az autó hátulja gyakorlatilag eltűnt.

(Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik