Belföld

11 éves lányt ejtett teherbe

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az aszódi javítóintézet most 17 éves lakója.

Szexuális erőszak miatt ítélték el a most 17 éves ózdi férfit. Egy év tíz hónap, végrehajtásában három évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amiért még 2015-ben teherbe ejtett egy akkor még csak 11 éves kislányt – közölte a Hír Tv.

A fiút rabszáron vitték a tárgyalásra az aszódi javítóintézetből, ahol egy másik bűncselekmény miatt tölti büntetését. A lányt a bíróság nem idézte be, mert még most sincs 14 éves, vallomását a bíró olvasta fel. Abból kiderült, hogy tíz és fél évesen ismerkedtek meg, háromszor létesítettek szexuális kapcsolatot, de nem voltak tisztában a következményekkel.

Anya nem tudott róla, hogy én együtt voltam Tiborral. Azt sem tudta, hogy komolyodik a kapcsolat közöttünk. Anyával beszélgettünk arról, hogy mi történik, ha egy lány együtt van egy fiúval. Mondta azt is, hogy ne csináljuk, mert még fiatal vagyok. Mondta, hogy van óvszer, használjuk azt, mert majd kisbabám lehet, Csak anyával beszéltem erről, máshonnan információval nem rendelkeztem erről. Az iskolában sem mondtak erről semmit.

A bírósági vallomásokból az derült ki, hogy a gyerekek szerelmesek voltak egymásba, de a kislány még nem volt tizenkét éves, így a törvény szerint a szexuális erőszak megvalósult, így az Ózdi Járásbíróság bűnösnek találta Tibort.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik