Belföld

Egy magyar mágus állítja: miatta győzött Trump

frabato (frabato)
frabato (frabato)

Furcsa történettel állt elő az ország mágusa, Frabato. A férfi azt mondja, nagyon sok energiát fektetett abba, hogy megválasszák az USA jelenlegi elnökét. Sőt, állítása szerint jelenleg is támogatja Donald Trumpot.

“Benne volt a kezem Trump megválasztásában. Kint él Amerikában egy bizonyos nőszemély, aki részt vett az amerikai elnökválasztási kampányában. Ennek a nőnek a fiát tizenöt évvel ezelőtt megölte egy bevándorló. Ezért döntött úgy, hogy Trumpot és a bevándorlási politikáját fogja támogatni. Egy közös ismerős jóvoltából vettük fel a kapcsolatot, és amikor megtudtam, hogy miért keresett fel, azonnal igent mondtam a felkérésre. Ez több, mint fél évvel ezelőtt történt. Akkor kezdődött a kampány. Nagyon sok energiát fektettem bele, hogy megválasszák az USA jelenlegi elnökét. A módszerekbe viszont nem szívesen megyek bele… Most van egyébként egy új megbízásom, hogy továbbra is támogassam különböző dolgokban Trumpot, de erről még részleteket nem mondhatok el”

– nyilatkozta a Borsnak Frabato, aki lelkiismeret-furdalás nélkül használja az “erejét”.

“Hiszek abban, hogy jóra használom az erőmet, és sosem volt lelkiismeret-furdalásom, mert olykor a saját malmomra hajtottam a vizet. Nem félek használni a mágiát a szerelmi életemben sem. A páromnál, Virágnál sem szégyelltem bevetni minden cselt és erőt, hogy megszerezzem. Több udvarlója is volt, amikor egyedül maradt, de végül engem választott. Nem tartom ezt tisztességtelennek, hiszen másnak nem okoztam kárt a tetteimmel.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik