Belföld

Nem árulják el, hányan voltak a köztévé szingapúri közönségtalálkozóján

Megírtuk, hogy már az ausztráliai magyarok sem maradnak köztévé nélkül. Dobos Menyhért, a Duna MSZ Zrt. vezérigazgatója akkor azt nyilatkozta, sikeres és eredményes tárgyalásokat folytattak a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezetői Ausztráliában.

Januárban a közmédia vezetői az új-zélandi Aucklandben és Szingapúrban is jártak, a Duna World csatorna célkitűzéseiről, programjáról adtak tájékoztatást a helyi magyaroknak.

A 444 megtudta, Dobos Menyhért és Medveczky Balázs, aki a Duna Médiaszolgáltató televíziós szolgáltatási igazgatója január 20. és február 7. közötti körútja az adófizetőknek 3 930 948 forintjába került, és a költési lista szerint Szingapúrban a Park Regis Singapore hotelben szálltak meg. Szállásra 217 882, taxira 8446 forintot költöttek.

Az MTI korábbi tájékoztatásában a szingapúri részletek nincsenek benne, ezért a lap megkérdezte erről Dobos Menyhértet. Arról, hogy hány magyar él ott, nem kaptak tájékoztatást. Az kiderült, összesen 2 éjszakát töltöttek ott, és “a Duna World mellett az interneten elérhető tartalmainkról folytattunk eszmecserét.”

Azt írták, egy közönségtalálkozó volt, amit a „Magyarok Szingapúrban” zárt Facebook-csoportban meg a kinti nagykövetség Facebook-oldalán hirdettek meg. Valószínűleg olyan sokan nem lehettek ott, mert csak egy valaki jelezte részvételi szándékát, és a nagykövetség oldalán is csak három lájk érkezett az eseményre. A lapnak nem árulták el, hogy készültek-e fotók az eseményről, és azt se, hányan vettek részt a közönségtalálkozón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik