Belföld

Tavaszvárás stílusosan Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló a tavaszvárás idején is kiváló választás, ahol kitűnő gyógy- és wellness szolgáltatások, programok és egyedi akciók várnak rád a fürdővárosban. A Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok és a Szoboszlói Toros Napok rendezvények idején a 10+10 akció keretében most kedvezményduplázó ajánlatok foglalhatóak. Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben március 14-ig ajándék a szaunavilág használata, a Gyógyfürdőben kedvezményes kezelési csomag biztosítja a gyógyulást.

Fürdőkomplexum egyedi szolgáltatásokkal

A Hajdúszoboszlói fürdőkomplexum a tavaszvárás idején kiváló helyszín a feltöltődésre, regenerálódásra, gyógyulásra. A test és lélek megújulását segítik a kényeztető wellness szolgáltatások, melyekből az hajdúszoboszlói Aqua-Palace fedett élményfürdőben bőven van választék, és most ajándék szolgáltatásként március 14-ig ingyenes a szaunavilág használata. A gyógykúra igénybevételére is kiváló ez az időszak, hiszen a Hungarospa törzsvendégeinek 20% kedvezményt biztosít. A Gyógyfürdőben a csomag napi 4 kezelést és fürdőbelépőt tartalmaz.

Tavaszváró rendezvények

Az alföldi fürdővárosban téltemető, tavaszváró programokkal várunk, a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok és a Szoboszlói Toros Napok felüdítő élményeket kínálnak. A művészeti napok keretében kulturális programok, koncertek, előadások várják az érdeklődőket a Kulturális Központban. Az idei évben koncertet ad Szekeres Adrienn és fellép Hernádi Judit is. A Toros napok hétvégéjén a helyi ízek kavalkádja és a hagyományőrző programok, valamint az esti sztárvendégek, garantálják a szórakozást a Szent István Parkban.

10+10%-os kedvezményduplázó akció

Érdemes most Hajdúszoboszlón pihenni, hiszen több szálloda szolgáltatásai is kipróbálhatóak kedvezményesen a HajdÚSZoboszlói 10+10 akció keretében. Ha pihenésedet 2017.04.13-ig az akcióban résztvevő szállodák egyikében töltöd, akkor most 10% kedvezménnyel foglalhatsz és plusz 10%-os szálláskedvezményre jogosító kupont kapsz, mely 2017-ben felhasználható.

A 10+10 akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

Ajánlott videó

Olvasói sztorik