Belföld
mészáros imre (mészáros imre)

Saját “biológiai fegyvereitől” óvja Orbánt a gój motorosok vezetője

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2017. 02. 22. 07:32

Simicska Lajos az semmi a mostani Orbán klientúrához képest - mondta Mészáros Imre.

Néhány napja a Gój Motoros Egyesület elnöke nyílt levelet írt Orbán Viktornak. Figyelmeztette, hogy a sok pozitívum ellenére, egyre több az olyan kiábrándult Fidesz-szavazó, aki azt látja, hogy helyi kiskirályok döntenek emberek vállalkozásairól, sorsáról. Csak remélni tudja, hogy erről a kormányfő is tud. Mészáros Imre jelezte, ő 1998 óta biztos szavazója a Fidesznek és azt is tudja, hogy

a mindenkori hatalom mindig is a saját klientúráját fogja helyzetbe hozni. Ez mindig is így volt ősidőktől kezdve. Azt viszont elvártam mindig is, hogy kellő mértéket is tartsanak!

Számára az Orbán-kormány mérlege pozitív, de az nagyon bántja, hogy

olyan embereket hoztak helyzetbe, akik álláspontom szerint komoly károkat okoztak – okoznak a Fidesznek. (például: Habony Árpád, Rogán Antal, Andy Vajna)

Mindeközben és sajnos ebben igaza van Botka Lászlónak, szegényedik a magyar lakosság.

Mészáros Imre szerint Orbán Viktornak mielőbb cselekednie kell. Ha nem, akkor 2018-ban úgy járhatnak, mint 2002-ben: nyertes pozícióból veszítik el a választást. Nyílt levele után Mészáros Imrét megkereste az ATV. A gój motorosok vezetője azt mondta: őt is meglepte, mekkora port kavart írása, amit nem egy konkrét esemény váltott ki.

Motorosként járja az országot, rengeteg emberrel beszél, és azt tapasztalja, hogy egyre nagyobb az elégedetlenség a jobboldali szavazók körében, a baloldalról és a bizonytalanokról nem is beszélve, és egyre többször adódik olyan helyzet, hogy nem tudja megvédeni a kormányt.

Aggódom az országért, aggódom a Fideszért, nem a szereplési vágy hajt.

Szerinte botrány, hogy a kormánypártok a politikájukkal elkezdték felemelni az egyszer már padlóra küldött baloldalt.

Mészáros Imre azt mondta, Orbán Viktor felemelte az országot, összességében pozitív a kormány munkája, mégis felelősnek tartja a miniszterelnököt azért, hogy nem fogja vissza

biológiai tömegpusztító fegyvereket.

Így jellemezte a miniszterelnökhöz közeli embereket, akik miatt egyre rosszabb a Fidesz és a kormány megítélése. Őket háttérbe kellene szorítani, mert életmódjuk miatt jobb- és baloldal is megveti őket. Az embereknek elegük van az urizálókból, titkos tanácsadókból.

 A G-napon én megharagudtam Simicskára, mert egy barát nem viselkedik így, legalábbis motoros berkekben. De azt kell mondjam, hogy a mostani brigád sokkal rosszabb még a Simicskánál is.

Mészáros Imre Facebook-oldalán azt írta, “nyílt levele”, hogy finoman fogalmazzon megértő fülekre talált.

Igaz, nem a kormány részéről.

Sokan gratuláltak még ismeretlenül is, mert ők is reménykednek, hogy még idén komoly változások lesznek. Ugyanakkor voltak, akik nem értették meg építő kritikáját, fenyegetőztek, de ő kitart véleménye mellett, változatlan formában.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.