Belföld

Orbánnak nem volt szerencséje Visegrádon

Egy vesztett kártyacsata után az olimpia is vesztésre áll.

Mint korábban megírtuk, Orbán Viktor A visegrádi frakcióülés után posztolt egy képet, amin négyesben kártyáznak.

Orbán / Facebook

Orbán nagy ultis, felesége, Lévai Anikó néhány éve azt mondta róla, hogy:

Amíg éhes, ne kérj tőle semmit! Ulti közben ne zavard. Ha kikap a csapata, kezeljük a lehető legnagyobb tapintattal. Jobb arról nem is beszélni mekkora volt a szomorúság, amikor 8-1-re kikaptak a magyarok… Ha reggel nem akar felkelni, mondd azt, hogy van friss Nemzeti Sport, egyből kinyitja a szemét. Elsőnek kell olvasnia, volt rá példa, hogy kivasaltam, hogy ropogós legyen.

Nógrádi György pedig azon az előadásán, amikor elmondta, a tűzparancs a megoldás a menekültek ellen, az utlizásról azt mondta, tízből kilencszer ő nyer. Hende Csaba pedig korábban 50 ezret nyert kártyán Orbántól. Most az ATV kiderítette, hogy a kormányfő kikapott Visegrádon. Kártyapartnerei (Font Sándor, Kerényi János és Vitányi István) először nem mondták el ki nyert, aztán azt mondták, hogy “összességében a miniszterelnök úr”, hiszen gyakran játszanak. Végül egyikük mégis elárulta, hogy Font Sándor lett a győztes. Arról, hogy Orbán Viktor hányadik lett, hallgattak.

Már így is megszegtem a szabályokat, hiszen úriember se győztesről, se vesztesről, se a kártyanyereségéről, se veszteségéről nem beszél

– mondta egyikük. Orbán Viktor főleg nem. Azt is Lévai Anikó árulta el ugyanis, hogy a kormányfő még neki sem hagyja, hogy legyőzze. Ha együtt futnak, végig úgy tesz, mintha megfulladna, a végén kezd sprintelni, és persze le is hagyja.

A kormányfő már felnőttként tanult meg síelni, és amikor egy síversenyen Anikó asszony után csak második lett, az eredményhirdetésre elintézte, hogy külön férfi és női kategória legyen. Ez lehet a magyarázata annak is, hogy az olimpia már nem a kormány vagy a Fidesz szívügye, hanem Budapesté.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik