Belföld

Bizarr hirdetésben hívták fel a figyelmet a hegyeshalmi bordélyházakra

Egy osztrák szórakozóhely hadakozik ellenük a Szuperinfóban.

Bizarr hirdetésre bukkant a 444 a mosonmagyaróvári Szuperinfóban: ebben a nickelsdorfi Las Vegas Café azt állítja, hogy Hegyeshalmon „illegális bordélyházak” működnek.

Az osztrák hirdető felteszi a kérdést, hogy miért nem záratják be ezeket a hatóságok, miért nem folytatnak tulajdonosaikkal szemben büntetőeljárást, és kilátásba helyezi, hogy addig folytatják akciójukat, amíg a hatóságok be nem zárják mindet. Egy videóra is felhívja a figyelmet, ahol négy állítólagos kuplerájt mutatnak be a településről.

A furcsa hirdetésről a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrkapitányságnál érdeklődött a portál, ahonnan elmondták: tényleg nem üres vádaskodásról van szó. Az ügyben egy magánszemély feljelentést tett, a nyomozás részben még zajlik prostitúció elősegítésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyik vendéglátóhely vonatkozásában a nyomozást megszüntették azzal, hogy a bűncselekmény elkövetése nem volt megállapítható, két hely esetében viszont már befejezték a nyomozást és vádemelési javaslatot tettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik