Belföld

Kitiltották az étteremből, mert túl sokat evett

Az Index rejtett kamerával vette fel, ahogy egy férfit azért küldenek el egy korlátlan fogyasztást hirdető étteremből, mert véleményük szerint túl sokat evett.

Az Indexnek a Kázmér álnéven nyilatkozó férfi elmondta, eleinte társasággal járt a Margit körúti Trófea étterembe, ahol  hűségét  VIP-kártyával jutalmazták. A jelentős kedvezmény és a barátságos légkör miatt egyre többet járt egyedül is vacsorázni a vendéglátóhelyre, egészen addig, míg egyszer minden indok nélkül nem engedték be.

Másfél évi kitartó nyomulás után végül azzal indokolták a kitiltását, hogy  túl sokat van ott egyedül, így nem  gazdaságos az etetése – áll a cikkben.

A felvétel elkészítése után az Index megkereste a Trófeát. Az egyik résztulajdonos abszurdnak nevezte, hogy  gazdasági okokból nem látják szívesen Kázmért, és kizárta, hogy valaha is ilyet mondtak volna. Az étterem ekkor nekünk előadott verziója szerint a férfi többször is vállalhatatlanul viselkedett, zavarta az ott dolgozókat és a többi vendéget is, ezért szóltak neki, hogy ebből elég, ne jöjjön többet. A felvételünkön jól hallatszik, ahogy Kázmér többször is rákérdez, voltak-e vele gondok, és mindig azt a választ kapja, hogy ő egy jó gyerek, akinél ilyen gondok fel sem merülhetnek.

A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik