Belföld

A CÖF szellemi honvédői a társadalom tudomására hozták, hogy kit támogatnak és kit nem

bekemenet(210x140).jpg (békemenet)
bekemenet(210x140).jpg (békemenet)
A baloldali ellenzéki pártok civilekre hivatkozva támogatják Dr. Majtényi László köztársasági elnöki posztra jelölését. Ez politikai érdekük mellett szívük joga. A médiában nyomatékosan írják, mondják, hogy nevezett a civilek támogatását is bírja

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, az MSZP hétfői elnökségi ülésén döntött arról, hogy Dr. Majtényi László egykori ombudsman köztársasági elnöki jelölését támogatják.

A Civil Összefogás Fóruma ezzel a közleménnyel reagált a hírre:

Ezúton jelezzük, hogy elenyésző mértékű civil egyetértés csepp a tengerben ahhoz képest, amit a CÖF-CÖKA aktivistái, szellemi honvédői két nap alatt a társadalom tudomására hoztak. Eszerint Áder János úr köztársasági elnöknek jelölését több mint 6.000, nevét is vállaló polgár támogatta.
A Békemenet szervezői is így tesznek.
Javasoljuk, hogy a jövőben az ellenzéki pártok pontosítsák, hogy hány civil megbízásával rendelkeznek, azt bátran hozzák nyilvánosságra, mert ezt követeli a korrektség szabálya.
Az Áder János urat támogatók nevét felsorolva a médiáknak mellékeltük, láttatni kívántuk a polgárok többségének valódi akaratát. Az emailben elküldött aláírások valódiságát szervezetünk garantálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik