Belföld

A rendkívüli hideg miatt jobban vigyáznak a tanyavilágban élő idősekre

Kovács-Angel Marianna
Kovács-Angel Marianna

újságíró. 2017. 01. 07. 08:30

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a közterületen szolgálatot teljesítő járőrök, körzeti megbízottak a rendkívüli hideg idő beköszöntével a szokásos napi feladataikon túl még nagyobb figyelmet fordítanak azokra a gyakran hátrányos szociális helyzetű emberekre, akik a megye kisebb településein, vagy a tanyavilágban élnek – számolt be a police.hu rendőrségi honlap.

A rendőrök együttműködve az önkormányzatokkal, polgárőrséggel, civil szervezetekkel rendszeresen és visszatérően ellenőrzik a rászorulókat,

akiknek haladéktalanul gondoskodnak a megfelelő tüzelővel való ellátásáról, szükség esetén melegedő helyiségbe történő elszállításáról.

Legutóbb a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének és a Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai keresték fel az illetékességi területükön nehéz körülmények között, illetve egyedül élő időskorú embereket, akiknek segítettek a tüzelő előkészítésében, valamint tájékoztatták őket a kapcsolattartási és segítségkérési lehetőségekről.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.