Belföld

Orbán veje beperli az Együtt elnökét

Tiborcz-Istvan-Orban-Viktor(960x640).jpg (Array)
Tiborcz-Istvan-Orban-Viktor(960x640).jpg (Array)
Tiborcz István azt mondta: aki törvénytelenséget sejt az üzleti ügyei mögött, tegye meg a szükséges jogi lépéseket.

Orbán Viktor veje jogi lépéseket tesz az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor ellen – Tiborcz István erről a kormánypárti Magyar Időknek beszélt. Azt mondta: az ellenzéki párt sajtótájékoztatóján elhangzottakkal szemben a Mahart-házat még a szocialista kormányok éveiben privatizálták, így azt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő nem játszhatta át a jelenlegi miniszterelnök családjának, az ingatlan magánfelek között cserélt gazdát.

Tiborcz azt mondta, amióta kiszállt a közbeszerzési pályázatokon sikeresen szereplő Elios Innovatív Zrt-ből, sem állami, sem önkormányzati szervekkel nincs üzleti jellegű kapcsolata, és ehhez a jövőben is tartja magát.

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy Orbán Viktor vejeként kiemelt figyelem övez, magánjellegű befektetéseimről, cégügyeimről, találkozóimról azonban nem kívánok nyilatkozni, hiszen ezt mások sem teszik

– mondta. Szerinte az üzleti ügyei a nyilvános pénzügyi adatok alapján figyelemmel kísérhető, és ha „bárki bármilyen törvénytelenséget, szabálytalanságot sejt, észlel, haladéktalanul tegye meg a szükséges jogi lépéseket” – tanácsolta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik