Belföld
terhesség (terhes, állapotos, )

Csak sikerült bezáratni a kismama hasához kést szorító rablót

24.hu
24.hu

2016. 12. 14. 15:40

A másodfokú bíróság helyt adott a fellebbezésnek, és rács mögé küldi azt a férfit, aki a gyanú szerint kést szorított egy terhes nő hasához, hogy kirabolja – tudtuk meg a Fővárosi Főügyészségtől. Első fokon a támadó házi őrizetbe került, viszont ugyanabban az épületben lakik, ahol a kismama is, akit megfenyegetett, részben ezért fellebbezett az ügyészség és próbálta elérni, hogy elrendeljék az előzetes letartóztatását, amit most sikerült is.

Az ügyészi álláspont szerint a legsúlyosabb kényszerintézkedés, az előzetes letartóztatás okai fennállnak, azok kiküszöbölésére a házi őrizet – amelynek a bíróság által kijelölt helye az elkövetés helyszíne, ami egyúttal a sértett és a gyanúsított közös lakóhelye is – nem lehet alkalmas.

A gyanú szerint a férfi november 23-án a délelőtti órákban lépett oda a várandós nőhöz a XIV. kerületi lépcsőház szemétledobójánál. Az értékeit akarta, közben fenyegette. A kést a hasának szegezte, a ruhát el is szakította ott. Ezután kivette a kismama tárcájából a tárcáját, majd eltűnt.

Az ügyészség szerint fennáll azon túl, hogy fennáll a szökés és a bűnismétlés veszélye, tartani kell attól, hogy a gyanúsított megfélemlítené a nőt, hiszen egy lakókörnyezetben élnek, és ezzel a bizonyítást is megnehezítené. A bíróság viszont úgy döntött, elegendő, ha enyhébb kényszerintézkedést alkalmaznak.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

Kommentek

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.