Belföld

A TEK rontott rá egy újlipótvárosi étteremre

A rendőrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységeivel csapott le a XIII. kerületi Csanády és Pannónia utca sarkán egy étteremre, több embert is kihoztak onnan – írja a Blikk, ami egy homályos fotót is posztolt a helyszínről. Kerestük a rendőrséget, akik egyből nem válaszoltak, de fél 7-kor kiadtak egy közleményt is, ami szerint két albánt elfogtak, de hozzátették, egy budapesti nőt is elcsíptek. A közlemény szerint 15:45-kor kezdődött az akció, ekkor egy 46 éves albán állampolgárt kaptak el a BRFK nyomozói és a TEK emberei.

A XII. kerületi Hegyalja út és a Harkály utca sarkán is akcióztak: egy autót ellenőriztek, itt fogtak el egy másik 46 éves albánt és egy 35 éves nőt. Mindannyian megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy rendszeresen drogot árultak Budapesten.

Forrás: László Pál/ 24.hu
Forrás: László Pál/ 24.hu

Munkatársunk a helyszínen járt, ő is azt hallotta, hogy albán nemzetiségű embereket vittek el, méghozzá két főt. Hat TEK-es jelenleg ekkor is a helyen volt, állítólag kábítószert kerestek. A bejáratnál is a terrorelhárítók gépfegyveres embere állt. A TEK amúgy 4 körül érkezett a helyszínre a közeli bolt dolgozói szerint. Az étterem pincérével is próbáltunk beszélni, de nem akart nyilatkozni.

A megadott címen egyébként a Kánaán Étterem működik.

Íme egy Street View kép a környékről:

Cikkünket frissítjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik