Belföld

Zsákvarrótűvel szurkálta össze élettárást a kecskeméti férfi

Vádat emelt az ügyészség egy 29 éves fiatalemberrel szemben, aki idén tavasszal megverte élettársát, illetve egy zsákvarró tűvel rontott neki. Zaklatás bűntette, zaklatás vétsége, valamint könnyű testi sértés vétsége miatt állítják bíróság elé. A férfi korábban előzetes letartóztatásban volt, de már szabadlábon védekezhet.

Megverte, megszúrta, majd falba verte a fejét

A vádirat szerint a fiatalember már többször bántalmazta és fenyegette párját, ám nő nem tett feljelentést és orvoshoz sem ment. Április 7-én ismét összevesztek, ekkor a férfi ököllel rontott neki élettársának, ütötte a fejét és a testét, majd egy zsákvarrótűvel kétszer megszúrta a hasát. A bántalmazást ezután sem fejezte be, beleverte párja fejét a falba. Miután abbahagyta a verést, a nő elmenekült a helyszínről és orvoshoz ment, illetve egy rokona segítségével mentőt hívott. Az ügyészség tájékoztatása szerint a fején, a vállán és a hasán is könnyű sérüléseket szenvedett.

Azzal fenyegetőzött, hogy robbantani fog

Az erőszakos férfi a verésen kívül fenyegetőzött is: még ugyanezen a napon párját, valamint a saját édesanyját azzal fenyegette meg, hogy kinyitja a gázcsapot és rájuk gyújtja, felrobbantja a házat. A vádlott anyja korábban már átélt egy gázrobbanást, ezért nagyon megijedt. Az élettárs zaklatás és könnyű testi sértés, míg a vádlott anyja zaklatás miatt kérte a férfi megbüntetését.

Az ügyet a Kecskeméti Járásbíróság tárgyalja majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik