Belföld

Eltűnt egy látássérült férfi Hajdúböszörményből

Egy eltűnt férfit keresnek az egyenruhások Hajdúböszörményben. A 31 éves Nagy Jánost kedd reggel látták utoljára, reggel 8 óra körül ment el otthonról, és azóta nem jelentkezett. A rendőrség segítséget kér, hogy mielőbb megtalálják.

A 31 éves látássérült férfi 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja barna színű, kopaszodó, szeme színe barna, kancsal. Bal karján egy színes sárkányt ábrázoló tetoválás található. Eltűnésekor terepszínű bakancsot, sötétkék farmer nadrágot, szürke pulóvert, valamint vajszínű, vagy kék kabátot viselt, továbbá magával vitt egy piros, márkajelzés nélküli utazótáskát.

nagy-janos

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Hajdúböszörmény, Kossuth Lajos utca 2. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik