Belföld

Sorra derülnek ki a napok, amikor Rogán Antal nem járt Dubajban

Rogán Antal sem az október 31-i héten, sem az október 27-29. között megrendezett nemzetközi állampolgársági expón nem járt az Egyesült Arab Emírségekben, válaszolta az Index kérdésére a Miniszterelnöki Kabinetiroda.

Juhász Péter, az Együtt alelnöke korábban azt mondta, hogy Rogánt egy dubaji luxushotelben látták a hétvégén, amit a külügy nemrég tagadott. 

Közleményük szerint az Egyesült Arab Emírségek illetékes hatóságai november 4-én megerősítették, hogy Rogán Antal az elmúlt egy hétben sem hivatalos, sem magánúton nem járt az arab országban.

Juhász erre azt írta a Facebookon, hogy október 27-29. között nemzetközi állampolgársági expót tartottak az Egyesült Arab Emírségekben, Abu Dzabiban. Ezen lehetett ott Rogán. Erre a vádra a Miniszterelnöki Kabinetiroda visszafogottan annyit reagált, hogy

Portik Tamás sameszának hazugságaival ellentétben Rogán Antal sem az október 31-i héten, sem az október 27-29. között megrendezett nemzetközi állampolgársági expón nem járt az Egyesült Arab Emírségekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik