Belföld

Hígítóval fognak nekiesni a kétfarkúak flaszterfestésének

Az egyik helyi lap borzalmas rongálásként írja le az MKKP hétvégi töredezettjárda-festését, míg a kétfarkú viccpárt szerint az őket bemószeroló fickó "kellemetlen alak" volt.

Vannak pécsi lapok, amik még mindig súlyosabb gondnak vélik egy széttöredezett burkolatú utca kiszínesítését, mint magát a széttöredezett burkolatot. Ilyen a Bama.hu is, ami cikket írt arról, hogy a pécsi közterület-fenntartó Biokom Zrt. még nem mérte fel a kárt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) flaszterfestő akciója után.

Valamilyen olajalapú festékkel “történt a rongálás” a Ferencesek utcájában, és a pingáló feladata annak eltávolítása. Ha nem teszik meg, a Biokom fog lépni és vakarja le, várhatóan hígítóval. Egy kis részen már ki is próbálták, a dolog működik.

A cég szerint amúgy az történt, hogy szombaton egy munkatársuk arra sétált a gyerekével, ő szólt, hogy hagyják abba a festést, de nem tették.

Ő ezért bejelentést tett, mire kijött a rendőrség, és előállították Kovács Gergely pártelnököt és féltucat aktivistát. Az MKKP a Facebookján közölte nemrég, hogy egy csöppet máshogy emlékeznek a sztorira. Egyrészt örültek neki, hogy végre bevallották, hogy a Biokom embere hívta ki a rendőröket, másrészről így jellemezték az úriembert:

Ritka kellemetlen alak volt amúgy, odajött kiabálni hozzánk, mindenkit lefotózott, szegény feleségének kellett nyugtatgatnia.

Hozzátették, ha lemossák a festéket, majd visszafestik. Addig is graffitizéssel gyanúsítják őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik