Belföld

Nem fogta fel tettét a kisfiát megölő anya

Ügyvédje szerint az sem tudatosult benne, hogy a gyermeket soha többé nem fogja látni.

Egyelőre nem fogta fel, hogy mit tett az a ceglédi nő, akit másfél éves kisfia megölésével gyanúsítanak – ezt ügyvédje mondta az RTL Klub Híradójának.

Az asszony öltöztetés közben rángatta meg a gyereket, és beleütötte fejét a padlóba. Védője szerint amikor feleszmélt, azonnal próbált segítséget nyújtani a kisfiúnak, mentőt is hívott, minden tőle telhetőt igyekezett megtenni.

Az ügyvéd azt mondta: nem tudatosult védencében, hogy mi a következménye a tettének – nem büntetőjogi értelemben, hanem hogy a kisfiút soha többé nem fogja látni. Ennek a feldolgozása még az egész családra vár. Kitért arra is, hogy nehéz hónapokon van túl a család, a férj sokat dolgozott, a feleségnek nem volt segítsége, anyagi gondjaik is voltak.

A Híradóban megszólalt a férj is, aki azt mondta: biztos abban, hogy felesége nem szándékosan ölte meg a kisfiút. Nagyon jó anya, soha nem bántotta a gyerekeket – jelentette ki.

Csütörtökön dől el, hogy a harmadik gyerekét váró nőt előzetes letartóztatásba helyezik-e.

Az általunk megkérdezett szakértők szerint személyiségzavar állhat a bűncselekmény hátterében, erről itt írtunk részletesen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik