Belföld

Lázár annyira felhúzta a Népszavát, hogy többet nem mennek el a kormányinfóra

Jómagam is szoktam bojkottálni. Sőt, bojkottáltam én már a Kormányinfónál fontosabb és érdekesebb eseményeket, többnyire persze lustaságból. Ez a vád mondjuk a Népszavát nem érheti, mert ők dühből bojkottálnak.

Lázár népszava

A lap címlapon hozza, hogy többet nem mennek el Lázár János és Kovács Zoltán csütörtöki rendszeres szoáréjára, ahol Kormányinfo néven Lázár három órát beszél. A Népszava viszonylag hosszan és racionálisan indokolja, hogy miért nem mennek el többet, de összefoglalom egy mondatban:

Mert miközben úgy tűnik, hogy a mosolygó és kedélyes Lázár János mond dolgokat, valójában nem mond dolgokat, és minden kínos kérdést kikerül. 

És egyébként tényleg, A Kormányinfót mintha Lázárnak találták volna ki, mert szinte ő az egyetlen olyan magyar politikus, aki három órán át folyamatosan kedélyesen tud válaszolni újságírói kérdésekre úgy, hogy az őszinteség látszatát kelti, miközben egyszer sem botlik meg, és véletlenül sem árul el semmit. Lázár megszorongatásához egy szteroidokon hízlalt, laborban nevelt óriáshávégésre lenne szükség, de olyan meg – egyelőre – nincs. A Kormányinfó így Lázár János sajtótájékoztatója marad.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik