Belföld

Hajós üzent Fridinek: Nem vagyok senkinek a távkapcsolóval irányítható forradalmára

Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)
Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)

Friderikusz Sándor nekiment mindenkinek, aki köthető így vagy úgy a TV2-höz. Till Attilának és Hajós Andrásnak is, utóbbi szerinte azért marad a tavaszi gyerek-tehetségkutató zsűrijében, mert 20-25 milliós kártérítésre is kötelezhették volna, ha lelép. Ehhez képest szeptemberben a Sztárban sztár zsűrizését is elvállalta.

Hajós a Facebook-oldalán válaszolt, hosszan.

Röviden csak annyit felvezetésként:

Nem vagyok senkinek a távkapcsolóval irányítható forradalmára. Voltam, és nem történt semmi. Nem nyitottam fel embermilliók szemét zseniális gondolataimmal, és hatalmas kiállásom mögé sem sorakoztak együtt menetelő tömegek. Amióta felnőttem és rájöttem, hogy hol és mi a dolgom, hatásosabb vagyok. Erkölcsi kioktatást pedig nem fogadok el senkitől, a szüleimen és még néhány makulátlan emberen kívül. Érdekes, pont ők nem is szoktak kioktatni…
Kényelmesebb lett volna, ha Sándor egyszerűen csak felhív és lebasz, ahogy néha szokott. Attól még ugyanúgy szeretem, ahogy most is. De ha már így alakult, csinálhatjuk nyilvánosan. Fontos kérdést vet fel, a topic közismert neve: “meddigtűrjükmééég”. Jelentem, jelenleg magánügy.
Amikor felhívott, hogy dilemmája van, folytassa-e a csatornánál, azt mondta kicsit tőlem is várja, hogy billentsem át, mert pro és kontra is vannak érvei. Hosszan beszélgettünk, sokmindenről, ami tudtommal nem tartozik senkire. Azt nem titkolom, hogy a végén azt mondtam neki: “én nem akarok most pattogni, de ha te ezt meg mered lépni, akkor nagyon foglak becsülni ezért és felnézek rád.” Ezt azóta is tartom. Nem mesélem el, hogy más beszélgetéseinkben miket mesélt más ügyeiről(, amikért nem nézek fel rá), mert magánügy. Ezt a továbbiakban is tartom.
Szeretem saját magam meghatározni, hogy mikor és hogyan ellenzékiskedek és mikor foglalkozom más feladataimmal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik