Belföld

Pedofíliával gyanúsítanak egy Veszprém megyei képviselőt

Fiatal fiúkkal elégíthette ki magát egy Veszprém megyei falu képviselője, amiért csokit és pénzt adott cserébe – számolt be a Tények. A helyiek azt mondják, a 60 éves férfi évek óta csinálta ezt gyerekekkel, a férfi azt ígérte, hogy azok, akik még több fiatal fiút szereznek neki, még több pénzt kapnak cserébe tőle. A szülők szerint rengeteg fiatalt érint az eset, de eddig nem mertek szólni a hatóságoknak.

A szülők annyit árultak el, hogy a férfi már korábban ült börtönben pedofília miatt. Az egyik szülő azt is elmondta, hogy fiát pszichiáter kezeli, a helyiek szerint szinte mindenki tudott arról, milyen perverziói vannak a képviselőnek. A hatóságoknak azért nem akartak szólni, mert féltek, hogy megszólják őket a faluban.

Abban bíznak a szülők jelenleg, hogy a feljelentés után  a többi érintett szülei is jelentkeznek majd. A férfit a nagyvázsonyi családsegítő jelentette fel, szexuális cselekményért ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználásával büntette miatt indult ellene nyomozás.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik