Belföld

Orbán Viktor Európa legnépszerűbb politikusa (:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D)

Politikai értelemben. 

Úgy néz ki, a kormány és agglomerációs körzete teljesen lemondott valóságról, mint támpontról, ha a népszerűség kérdéskörét kell elemezni.

Egyébként is van valami tökéletes abban, amikor a Völkischer Beobachter, Pravda, Szabad Nép, Magyar Idők a fiatalok nyelvén próbál beszélni, de most az abszurdnak arra az emeletére sétáltak fel, ahol Barcs Miklós csak portás lehet.

A Magyar Idők azt írja, Orbán Viktor Európa legnépszerűbb politikusa. Ezt azzal igazolták, hogy kiszámolták, és a népesség arányában Orbánnak van a legtöbb lájkja a vezető politikusok közül. Most tekintsünk el attól, hogy ebben mennyi hiba van, láthattunk ma már olyat is, hogy egy kormányzati pamflet közvélemény-kutatásokért fizet, hogy igazolja, létezik az olvasótábora, miközben nem meri magát nyilvánosan elérhető adatbázisokban mérni, hiszen nincs olvasótábora.

Csak pár mondat ebből a remekműből:

A népszerűség mérésére szolgáló legdivatosabb eszköz ma a közösségi hálós rajongók lajstromba vétele.

– szögezi le a periodika.

Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek jelenleg 539 046 Facebook követője van. Ez a szám hazánk lakosságának függvényében nemzetközi szinten is megsüvegelendő teljesítmény.

– veszi górcső alá a zsurnaliszta.

539 046? Az nagy izom!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik