Belföld

Ma sem áll a szerkesztőség elé a Mediaworks vezetősége

A Mediaworks vezetősége betegségre hivatkova lemondta a mára tervezett tárgyalásokat. A Népszabadság szerkesztősége viszont nem mondott le arról, hogy bemegy saját otthonába. Éppen ezért ma délután három órakor megpróbálunk bejutni a székházba, és hozzájutni személyes dolgainkhoz, amelyek továbbra is a cégnél vannak, mivel a költözés ígéretével becsomagoltatták velünk ezeket

– számolt be a felszámolt Népszabadság és nol.hu szerkesztőségét összefogó Népszabi Szerkesztőség Facebook-oldal. Vasárnap egyszer már megpróbáltak bejutni, ma újra nekifutnak.

Hétfő reggel a Népszabadságot tulajdonló Mediaworks még arról számolt be az MTI-nek, hogy

ma tovább egyeztetnek a szerkesztőséggel. 

Közleményük szerint vasárnap folytatódtak a Népszabadság felfüggesztésével és újraindításával kapcsolatos tárgyalások a Mediaworks menedzsmentje és a Népszabadság szerkesztőségének vezetői között.

A kiadó tárgyal a lap finanszírozásáról vagy újraindításáról, ha a Népszabadság szerkesztőségének vezetésével a következő napokban megállapodnak egy “olyan hosszú távú, gazdaságos működést biztosító stratégiai és üzleti tervről, mely mindkét fél számára megfelelő garanciákat biztosíthat a Népszabadság újraindításához”. Közleményükben leszögezték, hogy nyitottak a megállapodásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik