Belföld

Még mindig lesifotósok vadásznak Vonára

Megint lesifotósok vadásztak Vona Gáborra, legalábbis ezt állítja a Jobbik elnöke. Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy a Kossuth Lajos tér egyik sarkánál beszélgetett egy közismert személy édesapjával, amikor egy járókelő szólt neki, hogy a szomszéd utcából, egy autó mögött fotózzák őt.

A leleplezett fotós elmenekült. Úgy tűnik, a történet folytatódik. Üzenem a megrendelőnek, hogy kifejezetten motivál az érdeklődésük, és ha gondolják szívesen egyeztethetünk a heti programomról. :)

– írja Vona.

Néhány nappal ezelőtt írtunk Vona Gábor kalandos reggeléről. Akkor a Jobbik elnöke Facebook-bejegyzésében azt részletezte, hogy reggel kisfia vette észre az iskolája előtt, hogy valaki fényképezi őket. Mivel a sulirendőr is felfigyelt rá, a jármű elmenekült, de Vona egy zsákutcában utolérte őt.

A férfi feltett kezekkel szállt ki az autójából, magát olasz újságírónak nevezte és elmondása szerint csak fényképeket akart készíteni.

Vona Gábor csütörtökön délután újabb írást posztolt közösségi oldalán, melyben leírja, a Habony-média korábban Spéder Zoltán ellen Andrea Belmonda munkáját vette igénybe, és mint kiderült, reggel őket is az olasz férfi fotózta. Számára így egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll az egész törvénytelen megfigyelés mögött.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik