Belföld

Orbán eltűnt és frontországot vizionált

Szerinte megváltozik Magyarország, ha engedünk Brüsszelnek.

Az állami hírcsatornának adott exkluzív interjút Orbán Viktor. A beharangozott beszélgetés a hirado.hu oldalán elérhetetlenné vált, a beszélgetésből az MTI idézett.

híradó

Ha a kormány enged Brüsszelnek, amely ellenőrizetlen migrációt akar rákényszeríteni a magyarokra, meg fog változni az ország. Ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta az M1 aktuális csatornának adott interjúban.

Nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk azt a jogot, hogy kizárólag mi, magyarok mondhassuk meg, kikkel akarunk Magyarországon együtt élni és kikkel nem.

A kormányfő megismételte, ha a görögök nem tudják, akarják megvédeni déli határaikat, akkor Bulgáriánál és Macedóniánál ki kell építeni egy európai védelmi vonalat. Ha ez nem történik meg, akkor a védelmi vonal felcsúszik, és újra Magyarország válik frontállammá. Szerinte ezt a javaslatot azért nem támogatják a kollégái, mert azt gondolják, ha majd baj lesz, akkor a magyarok ismét teljesítik a schengeni megállapodásban foglalt kötelezettségeiket, saját magukkal együtt megvédik Ausztriát és Németországot is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik