Belföld

Milliós összeget kereshet Vonáékon az olasz lesifotós

A Bors úgy tudja, egy menő budapesti hotelben szállt meg Andrea Belmonte.

300 ezer forintot kér egy munkájáért az az ismert olasz paparazzo, akit Vona Gábor és Juhász Péter szerint rájuk küldtek – erről ír a Bors.

A napokban a Jobbik-elnök és az Együtt politikusa is arról számolt be, hogy olasz fotósokat küldtek rájuk. A Magyar Nemzet arról írt, hogy Simicska Lajost szintén ugyanez a fotós figyelte meg. Vona biztos abban, hogy Andrea Belmontéval találkozott, azzal a fotóssal, aki korábban a portugál focistával, Luís Figóval is összetűzésbe keveredett, idén pedig egy olasz színész, Luca Argentero ütötte le Rómában, mert követte őket. De Belmonte neve előkerült akkor is, amikor a kormánypárti média azzal próbálta lejáratni Spéder Zoltánt, hogy lesifotókat tettek közzé róla, olyan nevetséges kísérőszöveggel, mint például hogy „rövidnadrágban az utcán üzletel”.

Belmontéról megjegyzi a Bors, hogy több kollégája agresszívnek tartja a módszereit. Egy néhány évvel ezelőtti baleset miatt nehezebben mozog, de három-négyfős stábja van. Egy megbízásért ezer eurót kér, de olyan feltételt is szabott már, hogy ezen felül a fotókat külön számolta el.

Ha igaz, hogy Belmontét Vona, Juhász és Simicska megfigyelésével is megbízták, milliós összegre tehet szert. Azt is írják róla, hogy egy patinás budai hotelben szállt meg, ahol egy háromágyas szoba egy hétre reggelivel 235 ezer forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik