Belföld

Nőverő iraki ellen nyomoznak

A 2008 óta Magyarországon élő 29 éves férfi egy közeledését elutasító nőt bántalmazott még augusztus végén, de tagadja a cselekményt.

Garázdasággal gyanúsít a rendőrség egy 29 éves iraki férfit, aki még augusztus 28-án inzultált és bántalmazott egy nőt egy józsefvárosi szórakozóhelyen – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden.

A rendőrség honlapján lévő közlemény szerint a Magyarországon 2008-ban menekültként elismert férfi augusztus 28-án a VIII. kerületi szórakozóhelyen megfogta egy nő karját, amit a nő inzultálásnak vett, nemtetszését fejezte ki és felszólította a férfit, hogy fejezze be.

A férfi dühös lett és többszöri szóváltást követően a sértettet az egyik asztalról felvett üveggel arcon dobta, majd a nőt székével együtt fellökte. A nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a nyomozás során azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható F. O. iraki állampolgárt, akit hétfőn gyanúsítottként hallgattak ki. Tagadta a terhére rótt cselekményt, szabadlábon védekezhet. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik