Belföld

Kubatov Gábor: a szívünk nincsen kőből, még hogyha ilyen kemény srácoknak is nézünk ki

kubatov gábor (kubatov gábor, )
kubatov gábor (kubatov gábor, )

A népszavazás résztvevői “nagyon hangos és nagyon demokratikus” üzenet küldhetnek Brüsszelnek október 2-án – jelentette ki a Fidesz pártigazgatója kedden Oroszlányban, a fóruma előtt rendezett sajtótájékoztatón.

Kubatov Gábor azt mondta, hogy a kvótareferendum a következő évtized egyik legfontosabb kérdéséről szól.

A politikus hozzátette, próbálják a pártpolitikai dimenzióktól “elemelni” a népszavazást, mert nem pártokról, pártlistákról, polgármesterekről vagy ideológiai kérdésekről van szó.

Azt is kell, hogy tudják, a szívünk nincsen kőből, még hogyha ilyen kemény srácoknak is nézünk ki. Ezek az emberek, akik Európába jöttek, szegény sorsú térségekből érkeztek

mondta Kubatov Gábor.

A pártigazgató szerint a menekültek azért is nehéz helyzetben vannak, mert hazájuk gazdaságilag és politikailag instabillá vált, bedőltek a brüsszeli bürokratáknak, és “jól értették, amikor Brüsszelből vagy Berlinből meghívták őket”.

Azt a véleményünket se rejtsük véka alá, hogy vannak közöttük terroristák. Budapesten is jó néhányan keresztül mentek, illetve itt toboroztak társakat a terrorcselekményekhez

– mondta a politikus.

Czunyiné Bertalan Judit, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője közölte, hogy a népszavazás tétje Magyarország és a mostani gyermekek jövője.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik