Belföld

Időjárás: gyönyörű nyári idő lesz kispénteken

napsutes(210x140)(2).jpg (napraforgó, napsütés, )
napsutes(210x140)(2).jpg (napraforgó, napsütés, )
Csütörtökön is napos, meleg időre készülhetünk, felhősebb körzetek eleinte a déli és nyugati országrészben lehetnek, de csapadék nem várható.
Hajnalban az északi tájakon és az Alpokalján foltokban pára, köd kialakulhat. Szélerősödésre legfeljebb délen, délnyugaton számíthatunk délután. A legmelegebb órákban 26-31 fokot mérhetünk. Nem lesz front térségünkben, írja az Időkép.
Pénteken is sok napsütésre, gyengén felhős időre van kilátás, csapadékra, jelentős légmozgásra nem kell számítani. Hajnalban 11-17 fok között, délután 30 fok körül alakul a hőmérséklet.

A hétvége első felében is folytatódik a napos, meleg idő. A strandidőt szombaton legfeljebb egy-gy frissítő zápor zavarhatja meg néhol nyugaton, délnyugaton, a légmozgás gyenge, mérsékelt marad. Hajnalra 12-18 fokig csökken a hőmérséklet, délután pedig egyre többfelé emelkedhet 30 fok fölé a hőmérséklet.

 Vasárnap a napos időszakokat már több felhő zavarhatja, de csak helyenként alakulhat ki egy-egy frissítő zápor, esetleg gyenge zivatar. Folytatódik a szeptemberi nyár, délután 30 fok körüli maximumokat mérhetünk.
Az aktuális időjárásért keresd a Kiderül.hu-t, vagy kövesd a Facebookon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik