Belföld

Fidesz: a kereszténység ma a legüldözöttebb vallás

Már mindenki tudja, keresztényüldözés elleni államtitkárságot hoznak létre Orbánék.

A Fidesz szerint a kereszténység ma a legüldözöttebb vallás

és megdöbbentőnek tartják a “balliberálisok” hozzáállását a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság létrehozásával kapcsolatban.

Előzőleg V. Naszály Márta, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja sajtótájékoztatón azt mondta, az államtitkárságot csupán propagandacélokból hozzák létre, amely valószínűleg egy funkció nélküli kifizetőhellyé válik, vagy pedig csendben megszűnik.

A Fidesz erre reagálva szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy a balliberálisok gazdasági bevándorlók tömegét akarják beengedni és betelepíteni, az üldözött keresztények megsegítése ellen viszont azonnal kikelnek.

Hozzátették,

öt, vallása miatt megölt emberből négy keresztény, a szélsőséges vallási ideológiák és azokat követő terroristák keresztény emberek millióinak életét veszélyeztetik.  A keresztény Európa közepén Magyarország kormánya példaértékű döntést hozott azzal, hogy egy önálló kormányzati egységet hoz létre, amellyel segíteni kívánja az üldözött keresztényeket és humanitárius akciókat kíván szervezni számukra.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik