Belföld

Sziget – Kétszáz Super Marios tabletta, bilincsben elvitt emberek és két sérült

Vasárnap a rendőrök két kábítószer-kereskedőt és tizenegy kábítószer-birtoklót fogtak el a Sziget Fesztivál területén és annak közelében illetve egy, a rendezvény bejáratánál garázdálkodó férfival szemben intézkedtek. Az egyenruhások egy 27 éves svájci állampolgárt és egy 21 éves gyömrői fiút fogtak el, mert a gyanú szerint árulták a drogot, a többiek pedig – egy nigériai állampolgár, négy tatabányai, egy óbaroki és egy budapesti férfi – fogyasztották azt. Rajtuk kívül – a Hajógyári-sziget közelében – egy francia, valamint egy svájci állampolgár és egy rácalmási, valamint egy budakalászi férfi akadt az egyenruhások horgára, akiknél szintén kábítószer volt.

A 13 embernél összesen 220 darab tablettát, 26, 31 gramm zöld növényi törmeléket, 21,71 gramm fehér színű port, 10,28 gramm barna növényi származékot és 11 darab növényi magot találtak és foglaltak le.

super marios extasypolice.hu

Eljárás indult egy 38 éves budapesti férfi ellen is, aki a Mozaik utcában a fesztiválra tartók közé dobott egy majdnem teli borosüveget. A szilánkok két embert könnyebben megsebesítettek. A dobálózót  a rendőrök a helyszínen elfogták és garázdaság miatt hallgatták ki.

A két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfi őrizetbe került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik