Belföld
AppleMark

Heim Pál Gyermekkórház: a kórház ellátatlanul nem küld el beteget

24.hu
24.hu

2016. 08. 04. 15:43

Megírtuk, hogy az intézmény főigazgatója szerint 24, nem sürgős műtétet kellett elhalasztani a Heim Pál Gyermekkórházban, mert nincs elég altatóorvos az intézményben.

A Heim Pál Gyermekkórház szerint az intézmény Intenzív Terápiás Osztálya az egész országból fogad kritikus állapotú, magas progresszivitási szinten ellátandó betegeket. Itt megnövekedett a kritikus állapotú betegek száma, ezért növelni kellett az akut ellátásban dolgozó szakorvosok létszámát.

Azt írták, a kórház ellátatlanul nem küld el beteget, a kritikus állapotú gyermekek ellátása pedig minden szempontból előnyt élvez, ezért a nem sürgős, és a szülőkkel praktikusan a nyári szünidőre egyeztetett műtétek átütemezésre kerültek.

Szerintük valamennyi, a gyermekkórházat megkereső esetet fogadta és ellátta az intézmény, információik szerint a kapacitások átszervezésének köszönhetően a továbbiakban nem kell műtéti időpontokat módosítani, az ellátás zavartalanul folyik.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.