Belföld

Oszlopnak, kerítésnek csapódott miatta egy autós, de ő elhajtott – Fotóval

Balesetet szemtanúit keresik a borsodi rendőrök. A megyei rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint egy kékes-szürke színű Mazda sofőrje szabálytalanul váltott sávot Miskolcon, a Csabavezér utcán még július 16-án dél körül, emiatt fékezésre és irányváltoztatásra kényszerített egy másik autót, egy piros Opelt. A vétlen jármű felszaladt a járdára, majd nekicsapódott egy beton villanyoszlopnak, illetve egy ház kerítésének is. A kocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

baleset miskolcon
Fotó: police.hu

A balesetet okozó autós a történtek után elhagyta a helyszínt. Az ügyben segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt indult eljárás.

baleset miskolcon 2
Fotó: police.hu

Jelentkezni lehet személyesen, a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3525 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon, hivatali munkaidőben a 46/514-511-es telefonszám 22-81-es mellékén. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja azonban a nap 24 órájában fogadja a bejelentők hívásait a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik