Belföld

Szakítani akart vele barátnője – Összeverte majd zaklatta

Személyi szabadság megsértése, zaklatás és könnyű testi sértés – ezzel vádolnak egy 29 éves fiatalembert, aki rátámadt barátnőjére majd zaklatta őt.  Az ügyészség felfüggesztett börtön kiszabását javasolta vele szemben – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség keddi tájékoztatásából.

A vádirat szerint a 29 éves fiatalember 2013 nyarán került szorosabb kapcsolatba barátnőjével. A pár azonban gyakran veszekedett, sőt a nő nem egyszer szakított is vele, de végül mindig kibékültek. 2014 júliusában, egyik nap ismét vitatkozni kezdtek, miközben épp autóztak. A nő ki akart szállni, de barátja ezt nem hagyta, sőt: többször megütötte őt, fejét beleverte a karosszériába. Nem sokkal később megálltak, és a támadó kirángatta párját a kocsiból és durván bántalmazta. Ezután visszalökte az autóba és akarata ellenére Taktaharkányba vitte. A nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezután úgy döntött, ezúttal tényleg véget vet a kapcsolatnak, ám döntésébe párja nem nyugodott bele. 2014. szeptember végéig több mint ötszázszor hívta, üzenetekkel bombázta és a lakásán is zaklatta.

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik