Belföld
habony árpád (habony árpád)

Sínen a Habony-lap: pályaudvarokon is terjeszthetik a Lokált

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2016. 07. 07. 07:18

A Népszabadság csütörtöki számában írta meg, hogy a MÁV hat hónapra össszesen 3,3 millió forintnyi hirdetési felületet kap cserébe azért, hogy a pályaudvarokon is terjeszthetik a Habony Árpád érdekeltségébe tartozó Lokál nevű ingyenes lapot, amelyet a Modern Media Group (MMG) ad ki.

A június eleje óta megjelenő ingyenes újságot eleinte a főváros legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontjaiban, a BKV villamosmegállóiban és a metróban terjesztették. A Népszabadság információi szerint a barterszerződés keretében hat pályudvaron – köztük a Keletiben, a Nyugatiban, a Déliben és Kelenföldön – engedélyezték a napi megjelenésű lap terjesztését és elhelyezését újságtartó állványokon. A MMG cserébe hirdetési felületet biztosít a Lokálban a MÁV-nak. A szerződés hat hónapra szól.

UPDATE: Félévre összesen 3,3 millió

Cikkünk korábbi változatában tévesen azt írtuk, hogy 66 millió forintnyi hirdetési felületet kap a Lokál nevű lapban a MÁV. A társaság csütörtökön közölte:

A Lokál című napilap kiadójával megkötött barterszerződés keretében a MÁV engedélyezi a Lokál című napilap kiadójának a sajtótermék elhelyezését és terjesztését (kihelyezett újságtartó állványokban, illetve osztogatók közreműködésével) meghatározott pályaudvarokon, melyért cserében a hat hónapra összesen 3,3 millió forint plusz áfa értékben hirdetési felületet biztosít a Lokálban a MÁV-nak – tehát nem naponta. Az újság kihelyezése és terjesztése a Budapest-Keleti, Nyugati, Déli, valamint kelenföldi pályaudvaron, összesen hat területen, munkanapokon történik.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.