Belföld

Sínen a Habony-lap: pályaudvarokon is terjeszthetik a Lokált

habony árpád (habony árpád)
habony árpád (habony árpád)

A Népszabadság csütörtöki számában írta meg, hogy a MÁV hat hónapra össszesen 3,3 millió forintnyi hirdetési felületet kap cserébe azért, hogy a pályaudvarokon is terjeszthetik a Habony Árpád érdekeltségébe tartozó Lokál nevű ingyenes lapot, amelyet a Modern Media Group (MMG) ad ki.

A június eleje óta megjelenő ingyenes újságot eleinte a főváros legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontjaiban, a BKV villamosmegállóiban és a metróban terjesztették. A Népszabadság információi szerint a barterszerződés keretében hat pályudvaron – köztük a Keletiben, a Nyugatiban, a Déliben és Kelenföldön – engedélyezték a napi megjelenésű lap terjesztését és elhelyezését újságtartó állványokon. A MMG cserébe hirdetési felületet biztosít a Lokálban a MÁV-nak. A szerződés hat hónapra szól.

UPDATE: Félévre összesen 3,3 millió

Cikkünk korábbi változatában tévesen azt írtuk, hogy 66 millió forintnyi hirdetési felületet kap a Lokál nevű lapban a MÁV. A társaság csütörtökön közölte:

A Lokál című napilap kiadójával megkötött barterszerződés keretében a MÁV engedélyezi a Lokál című napilap kiadójának a sajtótermék elhelyezését és terjesztését (kihelyezett újságtartó állványokban, illetve osztogatók közreműködésével) meghatározott pályaudvarokon, melyért cserében a hat hónapra összesen 3,3 millió forint plusz áfa értékben hirdetési felületet biztosít a Lokálban a MÁV-nak – tehát nem naponta. Az újság kihelyezése és terjesztése a Budapest-Keleti, Nyugati, Déli, valamint kelenföldi pályaudvaron, összesen hat területen, munkanapokon történik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik