Belföld

Eszméletlen, félmeztelen nőt találtak a Dohány utcában a fociünnep után

Alig lélegzett és válaszolni sem tudott. A rendőrség nyomoz. Úgy tudjuk, nem erőszakolták meg.

Alul meztelen, eszméletlen fiatal nőt találtak járókelők ma hajnalban a Dohány utca és a Kertész utca sarkán, írja az Index. Egy szemtanú elmondta a lapnak: épp az Eb-meccs utáni ünneplésről tartottak hazafelé, amikor éjfél után nem sokkal meglátták a parkoló autók között, kicsavart testtartásban fekvő nőt.

A fiatal nőn alul nem volt ruha, és felső ruházata is tépett volt. Úgy feküdt az autók között, mintha ülő helyzetből dőlt vagy döntötték volna a járdára. Lélegzett, de a kérdésekre nem reagált, írja a lap.

Ezt írta a szemtanú a Facebookon.
Ezt írta a szemtanú a Facebookon.

A járókelők hívni kezdték a mentőket, de amikor megláttak két arra járó rendőrt, odahívták őket, így ezután már a rendőrök hívták a mentőket. A járőrök nagyon rendesek voltak, mondta a szemtanú az Indexnek. Letakarták a lány meztelen testét, lámpával a szemébe világítottak, közben az egyik fogta a fejét. A rendőrök többször is a mentőkre telefonáltak, mert úgy érezték, a lány légzése és pulzusa gyenge.

A szemtanú szerint a mentősök megvizsgálták a lányt, és az egyik mentős azt mondta: nőgyógyászati vizsgálatra is szükség lesz.

A 24.hu megkeresésére a rendőrség közölte: az egyenruhások 0 óra 15 perckor intézkedtek a Wesselényi utca és Kertész utca sarkán, mert jelzés érkezett arról, hogy egy hiányos ruházatú nő fekszik eszméletlenül az úttest szélén. Mentőt hívtak hozzá.  Az üggyel összefüggésben kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárás és vizsgálják, hogy történt-e más bűncselekmény.

A mentők arról tájékoztattak, hogy éjfél körül a földön fekvő, fiatal nőhöz. A kiérkező mentőegység a beteget eszméletlen állapotban találta, ezért azonnal elvégezték a szükséges beavatkozásokat – légútbiztosítás, oxigén és infúzió adása – majd kórházba szállították. A körülmények tisztázása a rendőrség feladata.

A 24.hu úgy tudja, azt bár biztosan tudják, hogy a lányt nem autóból dobták ki. Nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott, azt azonban még vizsgálják, hogy a drogot használt-e. Az eddigi adatok szerint nem erőszakolták meg, ám az nem kizárt, hogy valamilyen módon erőszakoskodtak vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik