Belföld
Szolnok, 2016. június 22.
Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselõ hallgatót a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János

Ha ettől nem vesz ön is szürke mackónadrágot, akkor semmitől

24.hu
24.hu

2016. 06. 22. 14:18

Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat hallgatókat a Szolnoki Főiskolán szerdán.

Az intézményben a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így többen is, mivel a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja.

Így hangolnak a Portugália elleni szerda esti magyar meccsre.

Szolnok, 2016. június 22.
Eszesné Kovács Krisztina ügyviteli fõmunkatárs (b) kávét visz a mackónadrágban vizsgáztatni készülõ Túróczi Imre rektornak (j) a Szolnoki Fõiskola fõépületében, Szolnokon 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
Hallgatók mackónadrágban beszélgetnek a vizsga után a Szolnoki Fõiskola fõépülete elõtt a Tiszaligetben, Szolnokon 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat szintén ilyen nadrágot viselõ hallgatókat a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
Hallgatók mackónadrágban tételt húznak Túróczi Imre rektor (j) kezébõl, aki szintén ilyen nadrágot visel a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
Túróczi Imre rektor (j) mackónadrágban átnézi a vizsgatételeket a Szolnoki Fõiskola rektori titkárságán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
A mackónadrágban vizsgáztatni készülõ Túróczi Imre rektor e-mailjeit olvassa irodájában, a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.