Belföld

Előbb a foci, csak utána az „Igenis, miniszterelnök úr!

A magyar-portugál meccs miatt csúszik az Alföldi Róbert szereplésével színre vitt előadás kezdése.

Az Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád közleményben tudatta, hogy a nézők visszajelzései alapján nyilvánvalóan sokakat érdekelhet a 18 órakor kezdődő meccs, amely várhatóan 19:45-kor fejeződik be. A szerdai Igenis, miniszterelnök úr! című előadást 19:30-as kezdéssel hirdették meg, de azért, hogy mindenki láthassa a mérkőzést, értesülhessen eredményéről,

az Átrium Film-Színház előcsarnokában a közvetítés este 6 órától látható lesz, az előadást pedig a meccs befejeztével fogjuk elkezdeni.

A színház kéri a nézőket, ennek figyelembe vételével érkezzenek a színházba! Szerdán 18 órától a színházba csak az előadásra szóló jeggyel rendelkezők mehetnek be. A mérkőzés megtekintése zártkörű. Az Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád bízik benne, hogy a kis csúszást kárpótolja a közös szurkolás öröme.

A mérkőzéshez és az előadáshoz egyaránt tartalmas szórakozást kívánunk!

Antony Jay és Jonathan Lynn darabját, Znamenák István rendezte. A darab a brit miniszterelnök egy napját meséli el. A mostani előadásnak különös pikantériát ad, hogy a britek csütörtökön döntenek, kilépnek-e az EU-ból. A szerzők szándéka szerint darab nem a politikáról, inkább a hatalomról, a kormányzás természetéről szól.

„Bármelyik kor bármelyik országában játszódhatna. Bárhol, ahol kormányzati apparátus és közhivatalnoki kar működik. Talán ez a titka népszerűségének. A bürokráciák egyformák”. (Jonathan Lynn)

A darabban a brit miniszterelnököt Hevér Gábor, a köztisztviselői testület vezetőjét Alföldi Róbert alakítja.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik