Belföld

Welsz Tamás barátnője megszerezte a vagyont, kislánya egy fillért sem kap

Welsz-Tamas(430x286)(1).jpg (welsz tamás)
Welsz-Tamas(430x286)(1).jpg (welsz tamás)

A Blikk értesülései szerint valószínűleg  H. Andrea a gyanús körülmények között meghalt vállalkozó, Welsz Tamás minden kétséget kizáró örököse, kislánya semmit nem kap majd apja után. A lap úgy tudja, hogy az V. kerületi Rendőrkapitányság lezárta az ügyet, amelynek gyanúsítottja H. Andrea volt és amelyben a feljelentést Welsz kislánya, Fanni és volt felesége, Orsolya tették.

Azért fordultak a hatósághoz, mert a vállalkozó halálának másnapján H. Andrea ügyvédhez ment, hogy megszerezze Welsz cégét, az általa tulajdonolt Charity March Kft.-t. A barátnő egy igazolást csatolt be arról, hogy egy Seychelle-szigeteken bejegyzett cég tulajdonosa, Welsz cégét pedig ez a vállalkozás birtokolja. A dokumentum később hamisnak bizonyult, így H. Andreát meggyanúsították és kihallgatták. H. Andrea ezt követően bemutatott néhány olyan iratot, amelyek azt igazolták, hogy jogosan lép fel a vagyonért, ezek eredetiségét azonban már nem tudták ellenőrizni, mert a Seychelle-szigetekről nem érkezett válasz. A hatóság így hitelt adott H. Andrea szavainak.

A napilap úgy tudja, hogy Welsz Tamás volt feleségének annyit sikerült elérnie, hogy a hagyatéki eljárásban zár alá vették az eddig leltárba került értékeket, így eladni egyelőre nem lehet azokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik