Belföld

Megvert tanárnő: rokonai helyett bűnhődik Brúnó

Kiveszik az iskolából azt a kisfiút, akinek édesanyja és nagybátyja megvertek egy tanítótnőt – írta meg a Blikk. A verekedésről készült videófelvétel az egész országot megdöbbentette, az elkövetőket gyorsított eljárásban 1 év 10 hónap, illetve 1 év két hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság, négy évre felfüggesztve.

V. Eleonóra elmondása szerint azért bántalmazta Éva nénit, mert az szeptember óta terrorizálta fiát, Brúnót: fülénél fogva beleverte a gyerek fejét a szekrénybe és tornazsákjába is belerúgott. Jagdics jenőné, Éva néni azonban értetlenül állt a vádal előtt a bíróságon, mint mondta, néhány napja a kisfiú odament hozzá, megölelte és megkérdezte, hogy szereti-e.

Hát miért ne szeretném, értelmes, eleven, de érzékeny

-mondta el a Blikknek a pedagógus, aki az eset óta kétszer járt az osztályban, több gyerek is sírba fogadta, sokan biztosították szeretetükről. Brúnót viszont nem akarják látni az iskolában hétfő óta. A kisfiú elkerül az osztályból. A tanárnő szerint az édesanyának és a nagybácsinak nem tőle, hanem a gyerektől kell bocsánatot kérniük, hiszen Brúnó az áthelyezéssel elveszíti barátait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik