Belföld

Az Index újságírója feljelentett egy operatőrt a Bocuse D’Or-on történtek miatt

Az Index újságírója, Kalas Györgyi a Facebook-oldalán közölte, hogy feljelentést tesz az operatőr ellen, aki gyomorba könyökölte a Bocuse d’Or versenyen – írja a hvg.hu.  kalas arról számol be, hogy május 11-én tudósított a versenyről, épp Széll Tamás tányérjaira várt, pár perc volt a tálalásig, mikor odament egy operatőr, és közölte, menjen onnan. Visszakérdezett, hogy miért, erre az volt a válasza, hogy “most azonnal elmész innen!”, majd mikor erre sem mozdult, az operatőr hátulról átfogta, a jobb könyökével gyomorba ütötte, felemelte és hátrarakta és beállt a helyére.

Az Index újságírója arról ír, hogy az opratőr kezével takarta sajtóbelépőjét. Hogy el tuddja olvasni a nevét, megpróbálta lefejteni a kezét a belépőről, ekkor az operatőr rángatni kezdte és letépte Kalas Györgyi belépőjét is.

Később ő és két másik kollégája csak annyit mondtak, nem mondok igazat, nem ért hozzám egy ujjal sem, csak ‘hangos szóváltás’ történt

-idézi az újságírót a hvg.hu. Kalas Györgyi 30 nap gondolkodási idő után tett feljelentést, senki sem kért tőle elnézést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik