Belföld

Tragikus baleset Debrecenben – a rendőrség szemtanúkat keres

Keresi a rendőrségi a szerda hajnali debreceni halálos baleset szemtanúit. A Böszörményi úton történt tragédia, egy fiatalember meghalt, egy nő pedig súlyosan megsérült, elgázolták őket.

Kiderült, egy négyfős társaság két tagját ütötték el, ám a többiek elmentek a helyszínről. A nyomozók a körülmények tisztázása miatt várják a jelentkezésüket. Keresik továbbá azt a sofőrt, aki egy fehér furgont vezetett, és bár látta a balesetet és meg is állt, nem maradt a helyszínen.

debreceni baleset 2Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesetet látta vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es számot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik