Belföld

Csak külsősöktől válik meg a Petőfi

Petőfi Sándor (Petőfi Sándor)
Petőfi Sándor (Petőfi Sándor)
Hétfőtől nekik mást jelent az új szlogen, "Az életed ritmusa".

Pető Zoltán főszerkesztő az Indexnek cáfolta, hogy tömeges kirúgások várhatóak a Petőfi Rádiónál.

A 24.hu azonban úgy tudja, a munkatársak mindegyikét berendelték pénteken délutánra.

Két órától 10-10 perces időközönként kell megjelenniük raporton, amelyen információink szerint a főszerkesztőn kívül ott lesz Mezei Zsolt, az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatóhelyettese is. Ott dől el, hogy az új vezetés kirúgja-e őket vagy más munkát ajánlanak fel.

Pető Zoltán az esetleges leépítésekről nem beszélt, amikor az állami hírtévében a rádió megújítását ecsetelte. Annyit mondott, hogy új szlogennel, új műsorokkal és műsorvezetőkkel jelentkeznek hétfőtől. A hónapokkal ezelőtt elindított megújulás, most “csúcsosodik ki” az arculat frissítésével, a magyar zenei kínálat bővül.

Később az MTI-nek a főszerkesztő azt mondta, erősítenék a rádió interaktivitását, több olyan műsoruk lesz, amelybe a hallgatók bekapcsolódhatnak. Indítanak egy új platformot a Petőfi Live-on, ahová bárki feltöltheti zenéjét. Közölte azt is: az amerikai Billboard szaklap “trendinek és fiatalosnak” nevezte a Petőfi Rádiót, amelynek szlogenje hétfőtől “Az életed ritmusa” lesz.

Az MTVA sajtóirodája cikkünk megjelenése után jelezte, hogy a Petőfi Rádiónál nincsenek, nem is lesznek felmondások a Petőfinél, csak a külsős szerződések tekintetében. Jelenleg a munkatársakkal

a Petőfi fölfrissítésének aktuális lépéseit osztja meg a vezetőség.

A Petőfi marad, ami volt: a magyar zene Nagyszínpada, a magyar könnyűzenei szereplők legfőbb támogatója – írták.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik